Ons verhaal

NEXXT GYM BRENGT INNOVATIEVE TRAININGSMETHODE IN UNIEKE SETTING NAAR DEN HAAG
    
Nederland is een sfeervolle en unieke fitnessstudio rijker: bij NEXXT GYM train je jezelf in slechts twintig minuten per week fit. Door gebruik te maken van Electric Muscle Stimulation (EMS), een uit de topsportwereld afkomstige methode, bouw je snel en gericht spierkracht op.

‘NEXXT GYM is een uitkomst voor wie een hekel heeft aan de reguliere sportschool of voor wie weinig tijd heeft of voor mensen die niet met zware gewichten kunnen trainen’, vertelt Thorsten Wilhelm, initiatiefnemer en eigenaar van NEXXT GYM. In Duitsland is EMS al jaren een hit met meer dan 1500 vestigingen over heel Duitsland die met deze methode werken.

 

Wat veel mensen tegenstaat aan de doorsnee fitnessschool is de massaliteit, het onpersoonlijke en de hoeveelheid trainingstijd die nodig is om resultaat te boeken. Dat is precies wat NEXXT GYM anders maakt. Je traint hier op afspraak onder begeleiding van een personal trainer heel gericht aan je eigen programma. Met EMS train je veel effectiever, wat ervoor zorgt dat 20 minuten per week voldoende is. Tel daarbij op dat je in een kleine, stijlvolle ruimte traint en het wordt opeens een stuk makkelijker om sporten vol te houden. NEXXT GYM wil fitness dichterbij de mensen brengen. Wilhelm: ‘Maar liefst 80% van de mensen boven de 35 doet niet regelmatig aan sport of fitness terwijl dat wel belangrijk is. Daarom willen we mensen iets bieden dat ze helpt om wel of beter te trainen. Uiteindelijk draait alles om de beste ervaring voor onze klanten. De studio ligt in de leukere straatjes, dichterbij de mensen, en is daarmee een echte buurtfitnessstudio. Het is bovendien een kleine studio want je hebt niet veel apparaten nodig, twee volstaat in dit geval.’

Persoonlijk en effectief

Designed by Angelika Barzilay

De omgeving en look & feel zijn erg belangrijk voor NEXXT GYM. Angelika Barzilay van Barzileye Concept & Design heeft het interieur ontworpen. Met eerdere opdrachten voor Charles de Gaulle, de Waterreus, Paagman en Hilton, vormt zij niet het minste ontwerpbureau. Zoals altijd heeft ze ook voor dit project gekozen voor bijzondere materialen en gedurfde contrasten om te komen tot een eigenzinnig ontwerp dat perfect aansluit op het doel van NEXXT GYM. In dit geval: bronzen spiegels in combinatie met een bijzondere kleur blauw, walnoothouten panelen en fluorescerende details die deze trainingsfaciliteit tot een high end en stoere sportruimte maken waar je je prettig voelt, om niet te zeggen thuis voelt. ‘Dat is precies wat ik voor ogen had bij ons project, een ruimte waar ik zelf graag zou willen sporten,’ aldus Angelika Barzilay. NEXXT GYM onderscheidt zich nadrukkelijk door deze krachtige look en feel, die maken dat je hier wilt trainen en niet ergens anders.

STUDIO'S

FORMEEL

© 2020 NEXXT GYM

Website created by Barzileye Concept & Design