top of page

Je eigen studio('s)?

Je bent een ambitieuze personal trainer, fitnessenthousiasteling of investeerder en bent geïnteresseerd om franchise partner van NEXXT GYM te worden en je eigen studio('s) te openen?

 

NEXXT GYM is een uniek en succesvol boutique-studio concept dat EMS training van hoge kwaliteit aanbiedt in een aangename sfeer. Persoonlijke EMS (Electro Spier Stimulatie) training is ontstaan in 2007 en is een van de snelst groeiende gezondheidsbewegingen in Europa. EMS training is een zeer effectieve training in een korte tijd en zonder belasting van de gewrichten. Jarenlang getest en bewezen door sportuniversiteiten. 

 

NEXXT GYM biedt franchisepartners alle ondersteuning die ze nodig hebben om een succesvolle studio te openen en te runnen: Het vinden van de juiste locatie, het verkrijgen van de financiering, het bouwen van de studio, intensieve training, gerichte marketingactiviteiten en administratieve ondersteuning, zodat de NEXXT GYM franchisepartners zich kunnen richten op hun klanten en trainers. Alle studioprocessen zijn zeer efficiënt, zodat alle aandacht van de trainer naar de klant kan gaan.

 

Met onze bewezen marketing- en organisatiemethoden kan de NEXXT GYM franchise partner al vanaf de eerste maand starten met een goed klantenbestand. Met NEXXT GYM kun je je eigen studio realiseren met lagere kosten en meer succes dan wanneer je het alleen zou doen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om je eigen studio('s) te openen?

 

Opgelet: Wij kunnen ook twee ondernemers met elkaar in contact brengen en samen aan de slag gaan. Dan is het maar de helft van de investering en heb je vertegenwoordiging vanaf het begin!

Of wil je niet veel eigen tijd investeren? Dan kunnen we het bestuur ook voor jou doen!

_DSF0269-HDR%2520_%2520LR_edited_edited.jpg
bottom of page