top of page
thumbnail-vytal-logo-signature.png

VYTAL bij NEXXT GYM 

app-store-logo.png
get-it-on-google-play-badge-2.png

VYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeurenallergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd. 

 

De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbijgaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Ga even naar je app store en download VYTAL. Je kunt na het downloaden jezelf registreren en daarbij je doelstelling en voedingsvoorkeuren opgeven om je voedingsschema op te stellen. Als je na je registratie in de app naar je profiel gaat en vervolgens naar ‘’mijn coach’’ en daar NEXXT GYM opzoekt, kun je een coachaanvraag versturen. Als wij deze accepteren, ben je verbonden aan onze studio's en als onze lid kun je gratis gebruik maken van VYTAL!

Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan je trainer of studio leider!

VYTAL.png
app-store-logo.png
get-it-on-google-play-badge-2.png
bottom of page